Haklısın, bir anda aklımdan geldi geçti ve Miley Cyrus'ın 3 şarkısını paylaştım.
Miley Cyrus'un bir zamanlar çocuk sanatçı olarak Disney TV dizisinde
Hannah Montana rolüyle Dünya ergen erkek çocuklarının milyonlarcası sanal aşkı olmuştu.
Büyüyüp,
Miley Cyrus olarak pop şarkı mecrasına atıldıktan sonra sesinin güzelliğiyle efsane şarkıcı olmaya doğru yol alabilirdi.
Nitekim, bir üstteki mesajımda paylaştığım üç şarkısı da mükemmel idi bence.
Ama kısa süre sonra yatak şarkısı çekince o sanal aşıkları olan hayranlarını kaybetti ve günümüzde esamesi okunmuyor artık.
Daha önce de bahsettiğim gibi , küçük kız
Jadyn Rylee'nin videolarına rastlayınca sesinin yaşına göre olağanüstü güzel olmasından dolayı abonesi oldum.
Ancak, Youtube'da tutulmaya başlayınca küçücük kıza seksi kıyafetler giydirip bir şarkı söylettiğinde dayanamadım ve
"Bu küçük kızın akibetinin Miley Cyrus gibi olmasına sebep olacaksınız!" diye itirazımı yorumlara yazınca el cevap:
"Sanatçımız yorumunuzu okudu ve şu anda hüngür hüngür ağlıyor, bu nedenle artık onun şarkılarını eski ve yeni yorumlara kapatıyoruz"
La yürü, önce söyle bakalım Miley Cyrus nerde şimdilerde, o güzel sesli olan şarkıcı?
Neyse ki bir daha bu küçük kıza öyle seksi kıyafetler giydirip şarkı söyletmediler,
o eleştirdiğim şarkıyı da kaldırdılar youtube'dan!Son şarkısı:Cover by
Jadyn Rylee - Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You (10 Aralık 2020)