Yok hiç doğum yapmadı, hatta "Bir kere anneliği tatsın" düşüncesiyle çok bekledim ama bulabildiğim damat adayları hep 1 yaşında acemiler olup sonuç çıkmadı.
Sadece bir defa büyük erkek bir İran kedisi buldum bende bir hafta kalacak, ama ne yazık ki damadın geldiği sabah bizimkinin kızışması bitti ve tam 1 hafta boyunca kendisinin 2 katı büyüklüğünde olan erkek kediyi hayatından bezdirdi
Centilmen erkeği bulunca, onu koltuk altına saklanmak zorunda bıraktı, kedicağız yattığımda yanıma gelince yine kovaladı.
Hatta, bir hafta sonunda sahibesi seyahatten dönüp aşağıya gelip beni aradığında, erkek kediyi kutusuna koymak için elimi uzattığımda vurmadan pençe gösterdiğinde, benim kedoş öyle bir üstüne saldırdı ki, erkek ama centilmen, dişi kediye el kaldırılmaz diyerek yaldır yaldır kaçtı.
Sonuçta, sahibesi eve çıkıp alıp götürdü damadı.
En son 2 sene önce Vet. muayenesinde memelerinin altında sertlikler var teşhisi konunca karnının baştan sona kesildiği büyük bir ameliyata girdi ve bu arada kısırlaştırıldı bebişim.
Neyse ki o alınan parçaların tahlilinde olumsuz bir şey çıkmadı.
Ondan sonra sağlığı gayet yerinde kedoşumun, canım benim: Tam 12,5 yıldır benimle ve 14 yaşına gireli aylar oldu..