Beğendiğim kadınlar dönem dönem değişiyor. Lisedeyken de Nicole Kidman'a aşıktım. Eyes Wide Shut filmindeki haline bitiyordum:) Şimdi de Elçin Sangu çok hoşuma gidiyor.
Kediden bahsetmişken, senin kedoşun napıyor? Kışı mı daha çok seviyor yazı mı?
Lisedeyken ben de Fransız şarkıcı Sylvie Vartan'a aşıktım, bir dergiden bulduğum portre resmini çerçeveletip yatağımın baş ucuna asmıştım.
Kedoşuma gelince sıhhati gayet yerinde, ama kediler gerçekten çok duygusal davranıyorlar. Bu sabaha karşı filmler filan derken 04:00 gibi yatmak için salondaki koltuğa uzandım çünkü artık tüyleri çok dökülmeye başladığı için her sene havalar ısınmaya başladığında yatakta yanıma gelmesin diye böyle yapıyorum ama o daracık yerde bile en ufak bir boşluğu bile affetmiyor
Neyse, uyuyana kadar bu defa hiç okşamadım çünkü çok yorgundum.
Uyanınca da her zamanki klasik yerinde göremedim ama dışarı çıkmam gerekiyordu, bir kaç saat sonra geri döndüğümde yine ortada görünmeyince endişelenmeye başladım ve en sonunda nerede yattığını buldum ama seslenmeme rağmen tepki alamayınca endişem artmakla beraber ufak bir hareket görünce tamam dedim, bana küsmüş bu gece.
Neyse, yanıma gelince geceki ilgisizliğimi bertaraf ettim.
Gerek önceki ve gerekse son mesajındaki kedi ve kedi kuş kapışması videolarına çok güldüm
Nilüfer videosuna gelince, Nilüfer nam şarkıcı, evet müthiş bir ses ama o dönemdeki değer yargılarına son derece aykırı hareket etti:
Yine o dönemin ünlü erkek şarkıcılarından piyanist şantör ve burnuyla org çalan Rıza Silahlıpoda ile nişanlandı, tamam.
Ancak bir şeylerden şüphelenen Rıza, Nilüfer'i Mehmet isimli bir müzik yapımcısıyla aynı evde bastı ve Nilifer'i çıplak halde Elbise dolabında yakaladı ve anında nişan yüzüğünü kafasına fırlattı.
80'lerde Rıza Silahlıpoda'dan Bebek Sevgilim (Sunucu Mehmet Ali Erbil )