90'lı yıllarda öldürülen rapçi Tupac'in hologram konseri yayınlanmıştı. Keşke Jimi Hendrix, Janis Joplin, The Doors ve Nirvana gibi önemli kişi ve grupların da hologram konserleri yayınlansa.
listene ben de Joe Cocker'ı ekleyeyim.
---
Covid belası, mutasyonlarıyla birlikte tekrar baş kaldırmaya başladı, bizimkiler de aşı takvimini tekrar açmışlar.
Ben 2 sino 1 Bio'dan sonra bırakmıştım, tabi maske-mesafe-hijyen kurallarına uyarak.
Ancak, mutasyonlara yönelik bir aşı bulunmadı henüz..
Bu belanın başlangıcında en az 3 yıl sürer demiştik ama bu gidişle en az 5+ yıl gibi görünüyor..
İki Oscar ödüllü aktör Denzel Washington'ın Covid-19'a yakalandığı açıklandı ve White House'da düzenlenen törene katılamayınca onur madalyasını alamadı.
--------------------
Böyle güzel şarkıları neden bu kadar geç öneriyorsun yutupcum
Efenim, Dave Carroll nam müzisyen 2008 baharında, Sons of Maxwell gurubuyla bir haftalık tur için Nebraska'ya gidiyordu ve el yapımı gitarının Chicago'da United Airlines bagaj görevlileri tarafından fırlatıldığına tanık oldu. Tüm uğraşlarına rağmen United tazminat ödemediği gibi, 1.200 dolarlık tamirat parasını da reddeder.
İşin güzel tarafı, Dave abi bu durumu şarkılaştırdığında halkın desteği inanılmazdır ve United hisseleri %10 düşerek şirkete tam 180 milyon dolares kaybettirir.
Tabi rezil olan United görevlileri sonradan ne yapsalar da Dave'in gönlünü alamazlar, ok yaydan çıkmıştır artık.
O zamanlar Ekşide de konu olmuş ve cuneytco nam yazar şarkı sözünü şöyle özetlemiş:
united gitarları kırarnebraskaya united havayolu ile uçtum
halifaxtan kalktı uçak,
chicago'da aktarma vardı
pistteyken, arkamdaki yolcu
aman tanrım, gitarlar
havada uçuyor dedi..
bütün grup terörize olmuş halde, bakıştık
tarmak'ta fırlatılanların kime ait olduğunu düşünerek
chicago'dan tekrar havalanmadan önce, 3 görevliyi uyardım
bana karşı tümüyle kayıtsız davrandılar
united, united, el yapımı gitarımı kırdın
united, united çok faydalısın