Kediler asla unutmaz
Bizimkine de 10 yıl önce, esnafın oğlu olup akşamları babasını almaya geldiğinde "İdrar yolları enfeksiyonu" diyerek yanlış teşhis koyan yeni mezun vet, 1 hafta boyunca her gün "acıtan iğnelerden" 2'şer tane yapınca, o zamana kadar iğne olmakla sorunu olmayan kedoşum daha sonra artık kapı zilimin her çaldığında saklanmaya başladı.
Oysa sorunun her gün verdiğim ve deneme amaçlı kestiğim Whiskas yaş mamadan sonra hemen rahatsızlığı geçti.
Ancak, hiç bir zaman o iğneleri unutmadı, yıllar sonra komşumuz olan tecrübeli vet'e bir götürüşümde Bilgisayarlı tomografi için karın tüylerinin elektrikli makina ile traş edilip kontrolüne hiç tepki göstermez iken, Vet'in tedavi amaçlı makas gibi ama iğneye benzeyen bir aparatla yarım hapı ağzına sokmaya çalışınca adamcağızın elini çok fena tırmalayıp kan revan içinde bıraktı ki, önceden ikaz ikaz etmiştim eldiven takması için.
Sonuçta kedoşum 14,5 yaşında ve asla unutmadı, "Beni vet'e götürecek" diye bunca yıldır ben ayaktayken sevmek için yaklaştığımda kaçar, ancak yattığımda yanıma gelir.
----------------------------------------
Buyurun iÅŸte: bu videoda da birileri hotlink'e izin vermemiÅŸ, git youtube'da seyret diyor!
Hayret, burada seyredildiğinde + yazmıyor mu videoya?
Tom and Jerry, 88 Episode - Pet Peeve (1954)
48.586.383 görüntüleme • 5 May 2017