Çok tatlı bir annesin sen
Ophelia gave birth to beautiful kittens of different colors ðŸ˜
Çok sevimli. Bizim bahçede neredeyse her sene 1 kedi doğurur ama yavrulara yaklaşamazsın. Çizerler:D Bi ara bahçede yaklaşık 15 kedi vardı. Hem biz hem de yan komşu bahçesinde mama verirdi. Sonra uzaklaşmaları için artık yemek ve mama vermeyi kestik. Sebebi: Kedi dediğin toprağa pisler ve sonra kumla üstünü örter ama bunlar betona sıçıyordu ve bahçe leş gibi kokuyordu. Temizlesek 1 gün sonra yine pisliyorlardı. Koku evin içine kadar geliyordu. Pislemedikleri sürece istediği gibi bahçede takılsınlar, uyusunlar rahatsız olmam. Mecburen mamayı kestik. Çoğu gitti, 2-3 kedi kaldı.
Fotoğrafları: https://imgbox.com/gallery/edit/LjkTpzLmM4/grbtpMgKBiN8wmKk
Fotoğrafın birinde martı da gözüküyor. Bizim bahçeye düşmüştü. Kediler yaklaşınca kanatlarını açıp bağırıyordu. Yavru olmaktan çıkmış genç bir martıydı. Yakalamak isteyince bana da artislik yapıyordu. Çarşafla yakalayıp aşağıda martıların olduğu sahile bıraktım.
Problem, sanki bahçenin betonla kaplanmış olduğunda görünüyor: "Nereye s.."
Mesela, motosiklet kullanıcı olarak, köpeklerin beni baş düşman gibi gördüklerini yazmıştım: "İti an, taşı eline al" diye ata sözümüz var.
Ekşi'de müthiş başlık: "Apartmanda köpek beslenmesi yasaklanmalı" diye.
Karşıdaki metruk apartmana 2 aydır genç bir karı koca taşındı ve kocaman bir köpeği balkonda barındırmaya başladılar, sabah akşam, hatta sabaha kadar hav hav hav.
Sebebi, mağaza üzeri 1.kat ama tüm pencere ve balkonları demir kaplı bir daire.
Üstelik köpek balkona s.çıyor, gezdirmiyorlar..
Kardeşim, hırsızlıktan korkuyorsanız, bir üst katta boş daire vardı.
Köpekleri sevmiyorum:
- Bir gece vakti Rusya'da sabaha karşı lüks bir benzin istasyonunda durup kenara park edip içeri girip kuru pasta ve light kola alıp dışarı çıkıp motorumun yanına giderken ufak bir süs köpeğinin peşime takıldığını fark ettim: Dönüp baktığımda bana hırladığını ve saldırmak üzere olduğunu görünce tam yanıma yaklaşırken yalandan vole vuruyormuş gibi ayağımı sallayınca def olup kaçtı.
Hayır, istasyonun köpeği değil, orada mola veren bir arabadan hava alsın diye dışarı bırakılmış bir köpecikti.
- Gürcistan dağlarında Rusya'ya giderken bozuk yoldan dolayı çok yavaş giderken çoban köpeklerinin saldırısına uğrayıp dizliğimden ısırıldığımı daha önce belirtmiştim.
- Yine bir sabaha karşı Kırım'da motor sürmekten artık motorun üzerinde uyuyacak hale gelmeme rağmen yine ufacık bir köpecik beni motele sokmamıştı.
- Orta okula giderken ara sokakta bir arabanın altına gizlenmiş köpeğin beni ısırmasından sonra köpekleri hiç sevmedim.
Kediler candır