Alıntı: "WNBA oyuncuları Curry gibi 45 milyon dolar kazansınlar gibi bi beklentim yok ama en azından 3-5 milyon dolar kazansınlar.
"
O zaman da bir kaç dolar için hiçbirisi kıta dışına gitmez (Mi acaba? )
Mesela Mercury'nin başarılı guardı Skylar Diggins-Smith "Her gün 3 öğün Tako yerim ama koçişimi bırakmam, neme lazım" diyormuş diyolla
----------------------------------
Abone sayısı baya yükselmiş. Uyarıları dikkate alması gerekir. Orta doğu ve Afrika'ya giderse orada da dikkatli olsun.
Norally, Orta Doğu ve Afrika turlarını tamamladıktan sonra Güney Amerika'ya geçti, merak ettiğim husus şu: Noraly'nin bu Dünya seyahatinde nihai amacı Alaska ama dağ yollarından 25-30 km hız ile giderek seyahatini uzattıkça uzatıyor.
Tabi ana asfalt yollardan gitse bu ilgiyi göremezdi ve takip özelliği olan Dronu ile de bizlere müthiş manzaralar seyrettiyor ki hiç bir zaman Dünya gözü ile göremeyeceğimiz lokasyonlardan..
Bakalım Alaska'ya ulaştıktan sonra ne yapacak çünkü hayatı ve işi bu seyahat oldu, biterse her şey biter gibi bir ruh halinde gibi..
----------------------
Şu kız çocuğu aklıma geldi. Eda Erdem hayranı.
Videoyu seyrettim ve umarım minik kızımız hayallerini gerçekleştirir.
Ancak, videonun kapağında Meliha'nın gözyaşlarını silme şovu, başarısız bir oyunculuk olmuş
Ayrıca Meliha ülkemizin arka sahada en önemli defans oyuncusu olmasına rağmen ön tura geldiğinde olmuyor, olamıyor çünkü azıcık boydan kısa, belki de libero olmalıymış.
--------------
Son olarak, annenin yazdığı mesajda Türkçe karakterler olmamasından yola çıkarak sanırım İsviçre'de yaşıyorlar ki kızları Basket için zor demiş:
Ben bu sahada oynasam mesela sahaları şaşırıp hakem masasına penetre edebilirim, "Hayat çok zooor"
Anladık, İsviçre küçük ve dağlık da bu nedir, pis fakirler
Aşağıdaki caps'i yine bir google önerisi sonucu çok kısa bir süre seyrettiğim İsviçre Kadın basket liginden aldım ve karmaşıklığı görünce Şener Şen koşusuyla olay yerini terk ettim.