Ömür Kılıçarslan ismi yabancı gelmedi ama bir an hatırlayamayınca google yapıp Ekşi Sözlük gelip ona bakarken gözüm sol başlıklara kaydı ve
FB-Göztepe maçını gördüm, oradan sonucu anlamayınca Bein sports sitesine gidince 0-1 yenildiğimizi gördüm.
Ne desem bilemiyorum, Futbolu takip etmediğim için bu akşam maçtan haberim yoktu.
Olmuyor, olamıyor: Kimi branşlarda para ile gelen başarı kimilerinde gelmiyor işte:
Bayern Münih, Barselona, Liverpol kendi sahalarında yenilip duruyorlar bu sezon, youtube özetlerinden gördüğüm.
Ancak, bu takımların yıllardır süregelen başarılarıyla bizim sürekli başarısızlıklarımız örtüşmüyor futbolda.
Bu gün youtube'a baktığımda
kalecimiz Altay Bayındır ile Tivibu spor video önerisi gördüm ve elbette bakmadım!
Artık yıllardır TV seyretmediğim için mesela eskiden de FB TV'de sürekli FB futbol takımının antremanlarında kakara kikiri şov programları filan!
Galibiyet halinde hele deplasmanda ise daha hemen takım otobüsünde başlayan kahkahalar, hava alanında takip etmeler, uçakta filan..
Tamam sevinin ama sanki ÅŸampiyon olmuÅŸ gibi bu havalar nedir?
Bunları başka takım oyuncuları seyredip gelecek maçlar için dolmuyor olabilirler mi? Maddi olarak başkan Jef Brezos'da gelse bu futbol takımının düzelmeyecek bir şeyleri var!