ELW 2.Tur 5.Maçı22 Ocak Çarşamba 19:00
Fenerbahçe Opet: 86 - Umana Reyer Venezia: 66 (22-25, 25-8, 23-20, 16-13)
Maçın Özeti: (Note: 22.30 sularında -gelen giden olmadı- int.hızı düzeldi ama maçımız bitti ve her an gene gidebilir)
Maçı seyredemedim çünkü Ocak ayı ile beraber internet bağlantı problemleri baş gösterdi, ISS'nin Teknik elemanları gelip uğraşıyorlar tamam oldu dedikten sonra tekrar aynı problem: 0.30 mbit bağlantıya düşüyor, sonra tekrar MH ara, 5 saat içinde gelecekler filan ama bu gün gelen giden olmadı çünkü 2 gün önce gelen Teknisyen bir hayli uğraştı, bina içi kutudaki sinyal yükselticiyi değiştirdi hatta kontrol için benim modemi söküp binadaki kutuya bağladı *Adam modemi söktü götürüyor
elindeki tablette benim modemde halen var olan kırmızı bölgeyi göstererek tam olmadı deyip, binaya gelen yer altı kablolarının bağlantı elemanlarının değişmesi gerektiğini kendi ekibine bildirdi. Tabi o işlemi başka ekip yapıyormuş.
İşte bu gün internetim sorunsuz çalışınca" yapıldı herhalde" dedik ama akşam üstü gene 0.30 mbit hıza düştü ve yapacak bir şey yoktu, zar zor istatistiklere girip onları yazabildim ancak.. Her halde bu akşamki diğer maçları da izlemek mümkün olmayacak..
* "Adam modemi söktü götürüyor" cümlesi, Norveçte yaşayan Türk bilişimci ve youtuber Can Değer'in hack olayları karşısındaki esprisinden kaynaklanıyor.
Fenerbahçe: Emma Meesseman 22 sy 5 reb 9 ast, Gabby Williams 13 sy 6 reb 4 ast, Nyara Sabally 12 sy 8 reb, Sevgi Uzun 9 sy 2 reb 5 ast, İdil Saçalır 7 sy, Julie Allemand 3 sy 6 ast, Ariel Atkins ve Marieme Badiane 2'şer sy.
Umana Reyer Venezia: Awak Kuier 15 sy 8 reb 3 ast, Kamiah Smalls 15 sy 3 reb 2 ast, Lisa Berkani ve Martina Fassina 11'er sy..
Haydi kızlarımız diyoruz..
EuroLeague Kadınlar İkinci Turu'nun sonuna doğru ve artık Final Six'e daha da yaklaşıyoruz.
Yer aldığımız F gurubunun yenilgisiz lideri ile , 9 maçta 3G 6M ile sonuncu sırada bulunan Umana Reyer Venezia karşılaşması. Kendi sahamızda bir şekilde kazanacağımız beklentisi ile rakip takım hakkında analiz yapmaya gerek yok kanaatindeyim sanıyorum.
Ancak geçen hafta Umana Reyer'in kendi sahasında Zaragoza'ya yenilmesinden ziyade, maç sonucunun 39-44 gibi bir devrelik sonuca benzer şekilde düşük skorlu olması ilginçti.
Her iki takımın savunması da çok mu iyiydi yoksa iki takımın hücum gücü mü kötüydü? İkinci şık: Umana reyer'in isabet oranı % 25..
En skorer oyuncusu Mısır asıllı/Finlandiya pasaportlu 1.94'lük Pivot
Awak Kuier, Normal sezon 2.ayağında İtalya deplasmanında 71-79 yendiğimiz maçta bize 24 sayı atmıştı.
Maçın Tamamı: