Takımımızın erkek basket maçlarını özetlerden izliyorum, senin gibi tek tek oyuncu değerlendirmesi yapamam elbette.
Ancak bu sezon gelen O'Quinn nam oyuncuyu çözemedim, geldiğinden beri oynadığı maçların tamamını seyretmediğim için adama da haksızlık etmek istemem ama:
- Bu adam takımda ne iş yapıyor?, orta mesafesi yok, üçlüğü yok, potaya kıvrılıp rakibi ekarte etmesi yok; Sadece kalıplı bir abi görevi mi görüyor?
- Sporcuların taktıkları dereceli gözlükler de enteresan: Eğer okuma, yani yakın gözlüğü ise neden röportajlarda takarlar?
------------------
Bu arada, yukardaki nam oyuncunun ismini yanlış yazmayım diye google'a sorarken,
bu akşam saat 19:00 da Eczacıbaşı - Fenerbahçe kadın Volley playof naklen maçı olduğunu gördüğümde anında oraya geçtim: Maç sonunda 3-0 yendik.
Rövanş maçı da pazartesi günü saat 14:00'de ve TrtSpor2'den verilecek.
---------------
Son olarak bir de, uzun yıllardır seyretmediğim fotbol maçını, dün akşam TR-Letonya karşılaşmasını, kazandıkları 2 maçın hatırı için izleyim dedim:
İkinci dakika'da attığımız golden sonra sıkıntılara gark oldum:
Yan pas -geri pas-kaleciye ver!Havalara giren oyuncularımız maçın sonunda az daha rezil oluyorlardı.
- Burak Yılmaz kesinlikle fos, koşu yoluna atılan paslara bakmadan top 3 defa topuğuna çarptı, ayrıca kendisiyle yapılan yapılan tüm duvar paslarını rakibe attı.
- Caner Erkin bitmiş, yediğimiz golde hem ofsaytı alenen bozuyor hem de hebele hübele ediyor.
Daha da seyretmem fotbol maçı, maç kesinlikle rakibin hakkıydı: Adamlar uzatmalarda bile gol atmak için koşuyorlardı:
Tarif, Koşuyorlardı: "Bizim çocuklar" yan pas-geri yaptılar maç boyunca, koşmadılar.
Rakip maç boyunca bizden çok daha iyi pas yaptı.