Dün FB-ECZ maçını naklen seyretmiş, hatta iş 5.sete kalınca Çankaya Üni-FB kadın basket maçının ilk 1,5 çeyreğini kaçırmayı göze almıştım, nasıl olsa tekrarı yayınlanır diye ama kadın basket takımımıza musallat olan virüs nedeniyle canımın sıkıntısından Volley takımını yazmayı unutmuştum.
Özellikle 2-1 geriye düştüğümüz 3.sette Eczacı'dan Ogbogu nam oyuncu canımıza okudu, blokları ve tek ayak hücumları ile.
Maçın karar setinde aslında geride başladık, 11-11 ile beraberliği yakalayıp 13-11 öne geçtik ve maçın sonucunu kaptanımız Eda tek ayak hücumu ile ilan etti:
Set sonucu 15-12 ve 3-2 galibiyetimiz.
----------------------
Yine bu akşam aşağıya 5 dakikalık bir alışveriş için dükkana gittiğimde FB futbol takımının Malatya deplasmanında frikikten bulduğu golle 1-0 öne geçtiğini görünce gaza gelip FB TV filan açtım dinlemek için:
hemen beraberlik golünü yemekte gecikmediler. Bu takım şampiyon olacakmış?
Ha, 2.yarı galip gelseler de fark etmez; Elin adamı, kalesindeki korner dönüşü rakibe gol nasıl atılır dersi verdi.
Tekrarlıyorum: Pozisyonu yakaladığında koşacaksın, koşamıyorsan golü yer ve hem de kendi yakaladığın fırsatlarda durup kaleciye kadar pas verirsin.
-------------------
Halbuki bu Malatyaspor'u deplasmanda kar yağarken bile 5-0 yenmiş bir takımdık.
Son saniyedeki pozisyonda penaltı var mıydı yok muydu lehimize?
Olsa da verecek hakem kalmadı artık.
Bırakalım bunu, 86.dakikada rakip kaleye yakın yerden taç atışı yapıp da ofsayta düşen bir FB Fotbol takımının düştüğü durum bu olmamalıydı.
Son olarak, 80 dakika sonra bile FB kendi kalesinden top çıkartmaya çalışırken yalandan baskı gördüğünde bile yan pas-geri pas yapıyorsa söyleyecek bir şey yoktur.
Olay bundan bundan ibarettir,.