Zamanında Erkek Volley Takımımızın kaptanı
Arslan EkÅŸi'ye bir muhabir sormuÅŸtu:
- Neden sizin maçlarınıza Kadın Volley takımı kadar izleyici gelmiyor?
- İnsanlar bizim gibi sakallı tüylü tiplerin maçına niye gelsinler, elbette kadın volley maçlarına gidecekler
-------------
Bu gün takımımız PTT deplasmanında 3-0 galip geldi: 19-25, 19-25, 20-25. TRT Spor yıldız maçın tekrarını yayınlarsa eklerim.
Ancak, Vakıfbank'ı deplasmanda yendiğimiz maçın tekrarında Vakıf'ın top saklaması kadar TRT Spor' Y.ın hem ekran skorboard'unu kaldırmasını ve hem de salon sesini açıp spikeri duyulmaz hale getirmesini unutmadık.
-----------------
- Bu gün
THY - Bolu Bld. maçını da izledim ve THY 3-1 galip geldi. Eski oyuncularımızdan şimdi Bolu'da oynayan sinirli ve sempatik tombik
Anete'yi ve THY'den
Polen-Rabadziyeva- Bahar'ı izleyerek nostalji yapma imkanı buldum netekim
- GS'nin bizden sonra bir maçını daha izlemiştim ve
Alexia'nın performansına hayran kaldığımı belirtmem gerek. Kendisine tek eleştirim her servise geldiğinde atmadan önce topu öpmesi.
Ama efenim, kullanılan topları siliyorlar görevli kızlar: Sildikleri bez anti virüslü mü, öyleyse etkisi ne kadar? Ya da kızların yanında bizim reklam panolarından dolayı göremediğimiz anti
septik dolu kovalar mı var?
O halde, bezleri bu kovaya daldırıp sıkıp kullanıyorlarsa toplar ıslak olmuyor mu, nedir ne değildir, bilmemek ayıp değildir