Dün futbol maçında daha sezon başlarında lig lideri takımın oyuncularını yuhalayan şimarık ve sabırsız taraftarı görünce bu sene basketbolda da bu cins taraftarları göreceğiz. Taraftarı eleştirirken yönetimi de unutmayalım. Bu saçma bilet fiyatlarıyla salona 6 bin kişi gelmez. Önemli maçlarda ilgi olur. Kızılyıldız'da eksikler varmış.
https://twitter.com/novica_ubica/status/1443553392958259201
Bu durumda Kızılyıldız' yenmemiz gerekir.
Bilet fiyatlarına şimdi baktım da, 2 maç için bile olsa gerçekten yüksek, ayrıca en pahalı bilet her halde saha kenarı olsa gerek ama göz hizasında o kalabalık oyuncu gurubu içinde çoğu pozisyonu görememek hatta dev gibi bir adamın seyircinin üzerine düşme tehlikesi var.
Mesela geçen bir WNBA maçında kenardaki topa hamle yapan kadın basketçi, durumunu ayarlayamayınca saha kenarında oturan bir dayının kucağına bacaklarını da açarak laps diye oturup adam da kollarıyla ona sarılınca ortaya çıkan bu erotik sahne bütün salonda tezahüratla karşılanırken, reji de 2 defa tekrarını verdi
Ama erkek basket öyle mi, "Daş düşebilü, ayı çıkabilü"
Bu arada
TBF, salona gelecek seyirciler için aşı olduktan sonra 3 ay olarak belirttiği geçerlilik süresini 13 Eylülde 6 ay olarak güncellemiş, ne dediğiniz belli değil, ya bir kalkıp gidin be !
------------
FB futbol takımı için spor yazarlarının ortak düşüncesi, bu takımın santrforu yok.
Oli maçını açtım, takımlar orta sahada iken 1 dakikalığına mutfağa gidip geldiğimde sol üst köşede 48 (Onu saniye zannettim) ve 0-1 skoru görünce, yahu ne zaman golü yedik diye sinirlenip kapattım.
Meğerse maçın 48.dakikası imiş
, eşki'ye bakınca anladım ve bir daha geri dönmedim yayına. Sonuca bakınca da kendi sahamızda 3-0 yenildiğimizi gördüm.
Yazılanlara bakılırsa çok eleştirilen kalecimiz Altay'ın 5-6'lık bir hezimeti önlediği belirtiliyordu, hem de kendi sahamızda!